Randers ​afdeling: 86 42 38 77​

Brabrand ​afdeling: 86 42 38 77

Alt i el-installation - Vi er eksperter i el-tavle og IHC Wireless

John Drejer A/S beskæftiger sig med såvel traditionel som utraditionel el-installation i enhver tænkelig forstand. Hvad enten du drømmer om at udskifte dine stikkontakter til IHC Wireless eller få installeret en el-tavle, så har vi de rette kompetencer. Vi kan desuden tilbyde både rådgivning og projekteringen af mange forskellige løsninger. Vi servicerer kunder fra Randers, Aarhus, Hadsund og omegn.

Vores el-installatør og elektriker har naturligvis den nødvendige erfaring, der skal til for at udføre mange forskellige opgaver, hvilket giver en stor sikkerhed for, at den håndværksmæssige side af opgaveudførelsen er i orden. Vi sørger naturligvis også for, at gældende love, regler og normer overholdes. Vores autorisation er kundens sikkerhed for, at den enkelte ansatte hos John Drejer A/S er udstyret med de nødvendige kompetencer for at gennemføre den pågældende el-installation.

Hvad koster en ny el-installation?

Den nøjagtige pris på en ny el-installation afhænger af, hvilken opgave der er tale om. Det kan eksempelvis være, du ønsker at foretage en udskiftning af din gamle kontakter til IHC Wireless, som både er trådløse og elegante. Eller det kan være, du mangler hjælp til montering af el-tavle. Uanset hvad så garanterer vi konkurrencedygtige priser hver gang.

Vores el-installatør hjælper med at afdække behov og ønsker til en el-service helt fra starten. Derfor kan det betale sig at tale el-rådgivning med vores elektriker så tidligt som muligt i forbindelse med nyopførelser og renovering. Derved undgås senere fordyrende og irriterende konflikter mellem el-installationer, arkitektur og indretning. Det gælder blandt andet for:

  • Kapacitetsbehovet
  • ​Installationsteknikken
  • ​Krav til installationers design
  • ​Belysningen
  • ​Intelligente bygningsinstallationer (IBI)
  • ​IT-netværket
  • ​Sikringsanlægget
  • ​Energioptimeringen
  • ​Klimastyringen.

Vi klarer din el-installation professionelt

​Har du en el-installation, som du gerne vil have lavet af en professionel elektriker, så skal du bare kontakte os enten på telefon 86 42 38 77 eller e-mail data@john-drejer.dk. Vi ser frem til at høre fra dig og give en så billig pris som muligt på din opgave.​

Højt serviceniveau prioriteres

Hos John Drejer går vi aldrig ned på serviceniveauet - det er en del af os.

Stor faglig ekspertise

Vi kan vores fag og har mange års erfaring som autoriserede el-installatører.

​Autoriserede eksperter

Hos os kan du være sikker på veludført arbejde - vi er nemlig autoriserede.

Alle kan få et godt tilbud

Uanset om du er privatkunde eller erhverv, giver vi et godt tilbud på din opgave.

Mød vores team af

​Autoriserede el-installatører

Vi står klar til at hjælpe dig med service og installation.
​Søger du en god pris på din opgave, giver vi gerne et uforpligtende tilbud.