Randers ​afdeling: 86 42 38 77​

Brabrand ​afdeling: 86 42 38 77

​Klimaanlæg og aircondition giver dig det rette indeklima

​Oplever du et dårligt indeklima i dit hjem eller på din arbejdsplads? Så er et klimaanlæg sandsynligvis den rette løsning til dig. Dette anlæg sørger nemlig for ventilation af luften, således at klimaet holdes friskt og godt. Med et professionelt airconditionsystem får du mulighed for præcis temperaturstyring samt afkøling af lokalet. Hos John Drejer A/S har vi stor erfaring med både klimaanlæg og aircondition. Vi servicerer kunder fra Randers, Aarhus, Hadsund og omegn.

Vi er et kompetent firma, som har varetaget mange forskellige opgaver inden for klimastyring gennem årene. Derfor kan vi både stå for montering og service af eksempelvis klimaanlæg hos dig. Vi kommer også gerne ud og hører om dine ønsker og behov, hvorefter vi rådgiver dig til den bedst mulige løsning.

Hvad koster aircondition?

Det er svært at give en konkret pris på, hvad aircondition koster, da det afhænger af forskellige ting. Det kommer eksempelvis an på, hvilken model du vælger at investere i. Vi tilbyder levering og montering af de mest anerkendte mærker på markedet, som du får til attraktive priser lige her hos os.

Når du samarbejder med os, kan du forvente et højt serviceniveau, uanset hvad opgaven lyder på. Alle vores medarbejdere er imødekommende og besidder en stor, faglig ekspertise, som du kan få stor glæde af. Vi monterer med andre ord med glæde en aircondition hos dig, som du kan få glæde af i mange år i fremtiden.

Kontakt os for flere oplysninger om klimaanlæg

Ønsker du at modtage flere oplysninger om, hvad vi kan gøre for dig i forbindelse med aircondition og klimaanlæg, så kontakt os gerne allerede i dag. Vi står altid klar til at tage en uforpligtende snak med dig om dine behov.

Vi kan kontaktes på telefon 86 42 38 77 eller på mail data@john-drejer.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Højt serviceniveau prioriteres

Hos John Drejer går vi aldrig ned på serviceniveauet - det er en del af os.

Stor faglig ekspertise

Vi kan vores fag og har mange års erfaring som autoriserede el-installatører.

​Autoriserede eksperter

Hos os kan du være sikker på veludført arbejde - vi er nemlig autoriserede.

Alle kan få et godt tilbud

Uanset om du er privatkunde eller erhverv, giver vi et godt tilbud på din opgave.

Mød vores team af

​Autoriserede el-installatører

Vi står klar til at hjælpe dig med service og installation.
​Søger du en god pris på din opgave, giver vi gerne et uforpligtende tilbud.