​Luft til luft varmepumpe er billig og sikrer godt indeklima

​Kunne du tænke dig en billigere opvarmningsform? Så bør du vende blikket mod en luft til luft varmepumpe. Denne løsning er nemlig både billig, mindsker din varmeregning markant og sikrer et godt indeklima. Hos John Drejer A/S tilbyder vi installation af varmepumpe hos kunder i Randers, Aarhus, Hadsund og omegn.

Hvis du eksempelvis har et sommerhus på 64 m2, som er opvarmet med elradiatorer, som udskiftes med en varmepumpe, nedsættes døgnforbruget til ca. 6 kW. Tidligere var forbruget på ca. 24 kW, hvilket giver en besparelse pr. dag på 18 kWh. Den månedlige besparelse er 1.080 kr. eller ca. kr. 6.480 kr. på seks mdr. i fyringssæsonen.

Vi er et professionelt firma med mange års erfaring inden for varmepumper. Derfor er vi i stand til både at stå for installation af varmepumpe samt service på varmepumpe. Vi har erfaring med forskellige modeller, så du må endelig ikke holde dig tilbage med at kontakte os for professionel hjælp.

Hvad koster en varmepumpe?

Den nøjagtige pris på en varmepumpe afhænger af, hvilken model du vælger at investere i. Du kan eksempelvis vælge en luft til luft varmepumpe, som trækker luft ind udefra den frie natur via nogle rør. Når luften presses sammen af en kompressor, skabes der varme.

Den kolde udeluft bliver altså til varm luft, der kan bruges til opvarmning. I eksempelvis sommerhuse, som kan have fugtgener i perioder, er varmepumpen ekstra god, da den også kan anvendes som affugter. En varmepumpe fungerer som et godt supplement til en bolig med brændeovn.

Uanset hvilken model du vælger, er der mange penge at spare. For hver én kW forbrug, udvindes der svarende til fire kW ud af den ”rene luft”, når du anvender en luft til luft varmepumpe. Vi leverer og installerer produkter fra LG, Carrier, Polar Air, Olimpia og Technica.

Kontakt os for at høre mere

Har du spørgsmål såsom: Hvad koster luft til vand varmepumpe? Så kontakt os gerne med det samme for at høre mere om vores gode priser og tilbud.

Vi kan kontaktes på telefon 86 42 38 77 eller på mail data@john-drejer.dk, så vender vi straks tilbage.

Højt serviceniveau prioriteres

Hos John Drejer går vi aldrig ned på serviceniveauet - det er en del af os.

Stor faglig ekspertise

Vi kan vores fag og har mange års erfaring som autoriserede el-installatører.

​Autoriserede eksperter

Hos os kan du være sikker på veludført arbejde - vi er nemlig autoriserede.

Alle kan få et godt tilbud

Uanset om du er privatkunde eller erhverv, giver vi et godt tilbud på din opgave.

Mød vores team af

​Autoriserede el-installatører

Vi står klar til at hjælpe dig med service og installation.
​Søger du en god pris på din opgave, giver vi gerne et uforpligtende tilbud.