RANDERS telefon: 86 42 38 77​

​AARHUS telefon: 86 42 38 77

​Energioptimering er vi specialister i

​Kunne du tænke dig at reducere dit elforbrug? Så kan du med fordel kontakte John Drejer A/S for at få professionel hjælp til energioptimering. Vi er specialister i energirådgivning, hvor vi har mange års erfaring, hvorfor vi kan optimere i nærmest alle tilfælde. Vi servicerer primært kunder i og omkring Randers, Aarhus og Hadsund, men står også til rådighed uden for disse byer.

Vi har altid en dygtig og imødekommende elektriker, som står klar til at udføre energioptimering hos dig. Når du samarbejder med os, er du garanteret et højt serviceniveau samt en stor, faglig ekspertise. Dette sikrer dig et godt samarbejde og veludførte løsninger, som du kan få glæde af i mange år i fremtiden.

Hvad er energioptimering?

Ved energioptimering foretager vi en analyse af boligens eller virksomhedens elforbrug med formålet om at opdage steder, hvor der potentielt er store besparelser at hente. Vi gennemgår med andre ord enhver el-installation og sætter ind der, hvor der kan opnås besparelser.

Den typiske energioptimering af bygninger sker i form af udskiftning af belysningsanlæg, udskiftning af gamle lyskilder til mere energirigtige, optimering af drift af pumper, ventilationsanlæg med mere.

Der er altså mange steder, hvor der kan foretages ændringer, således at du kan opnå en stor besparelse. Der er også ting, som du selv kan gøre for at energioptimere dit forbrug, eksempelvis:

  • Sluk lyset efter dig
  • Indret boligen efter dagslyset
  • Brug energisparepærer
  • Brug LED lyskilder
  • Anvend lysdæmpere på steder, hvor lyset gerne må variere
  • Styr lyset med bevægelsessensorer og tænd/sluk-ure
  • Begræns brugen af halogenlys.

Kontakt os for flere informationer

I mange tilfælde vil vi kunne reducere elforbruget med 25-50% med en tilbagebetalingstid på ned til to år. Skal vi foretage energioptimering hos dig, så kontakt os gerne med det samme på telefon 86 42 38 77 eller e-mail data@john-drejer.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.​

Kontakt os​ i dag

 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Er du interesseret?

Følg med i John Drejers hverdag på Facebook og se hvad der rør sig i vores virksomhed.

Vi kan være dig behjælpelig med alt fra el-installation til klima- og energistyring.

​Så kontakt os på 86 42 38 77, og hør mere om hvad

vi kan gøre for dig.​

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 9 anmeldelser på​ Facebook

Firmanavn & CVR​

John Drejer A/S

CVR: ​21783692

Kontakt os

Aarhus - 86 42 38 77

Randers - 86 42 38 77

E-mail: data@john-drejer.dk