RANDERS telefon: 86 42 38 77​

​AARHUS telefon: 86 42 38 77

​Klimaanlæg monterer og servicerer vi gerne

Oplever du et dårligt indeklima i dit hjem eller på din arbejdsplads? Så er et klimaanlæg sandsynligvis den rette løsning til dig. Dette anlæg sørger nemlig for ventilation af luften, således at klimaet holdes friskt og godt. Hos John Drejer A/S har vi stor erfaring med både klimaanlæg og aircondition. Vi servicerer kunder fra Randers, Aarhus, Hadsund og omegn.

Vi er et kompetent firma, som har varetaget mange forskellige opgaver inden for klimastyring gennem årene. Derfor kan vi både stå for montering og service af eksempelvis klimaanlæg hos dig. Vi kommer også gerne ud og hører om dine ønsker og behov, hvorefter vi rådgiver dig til den bedst mulige løsning.

Hvad koster aircondition?

Det er svært at give en konkret pris på, hvad aircondition koster, da det afhænger af forskellige ting. Det kommer eksempelvis an på, hvilken model du vælger at investere i.​

Vi tilbyder levering og montering af de mest anerkendte mærker på markedet, som du får til attraktive priser lige her hos os.

Når du samarbejder med os, kan du forvente et højt serviceniveau, uanset hvad opgaven lyder på. Alle vores medarbejdere er imødekommende og besidder en stor, faglig ekspertise, som du kan få stor glæde af. Vi monterer med andre ord med glæde en aircondition hos dig, som du kan få glæde af i mange år i fremtiden.

Kontakt os for flere oplysninger om klimaanlæg

Ønsker du at modtage flere oplysninger om, hvad vi kan gøre for dig, så kontakt os gerne allerede i dag. Vi står altid klar til at tage en uforpligtende snak med dig om dine behov.

Vi kan kontaktes på telefon 86 42 38 77 eller på mail data@john-drejer.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

Kontakt os​ i dag

 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Er du interesseret?

Følg med i John Drejers hverdag på Facebook og se hvad der rør sig i vores virksomhed.

Vi kan være dig behjælpelig med alt fra el-installation til klima- og energistyring.

​Så kontakt os på 86 42 38 77, og hør mere om hvad

vi kan gøre for dig.​

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 9 anmeldelser på​ Facebook

Firmanavn & CVR​

John Drejer A/S

CVR: ​21783692

Kontakt os

Aarhus - 86 42 38 77

Randers - 86 42 38 77

E-mail: data@john-drejer.dk