RANDERS telefon: 86 42 38 77​

​AARHUS telefon: 86 42 38 77

Luft til luft varmepumpe er billig og sikrer godt indeklima

Kunne du tænke dig en billigere opvarmningsform? Så bør du vende blikket mod en luft til luft varmepumpe. Denne løsning er nemlig både billig, mindsker din varmeregning markant og sikrer et godt indeklima. Hos John Drejer A/S tilbyder vi installation af varmepumpe hos kunder i Randers, Aarhus, Hadsund og omegn.

Hvis du eksempelvis har et sommerhus på 64 m2, som er opvarmet med elradiatorer, som udskiftes med en varmepumpe, nedsættes døgnforbruget til ca. 6 kW. Tidligere var forbruget på ca. 24 kW, hvilket giver en besparelse pr. dag på 18 kWh. Den månedlige besparelse er 1.080 kr. eller ca. kr. 6.480 kr. på seks mdr. i fyringssæsonen.

Vi er et professionelt firma med mange års erfaring inden for varmepumper. Derfor er vi i stand til både at stå for installation af varmepumpe samt service på varmepumpe. Vi har erfaring med forskellige modeller, så du må endelig ikke holde dig tilbage med at kontakte os for professionel hjælp.

Hvad koster en varmepumpe?

Den nøjagtige pris på en varmepumpe afhænger af, hvilken model du vælger at investere i. Du kan eksempelvis vælge en luft til luft varmepumpe, som trækker luft ind udefra den frie natur via nogle rør. Når luften presses sammen af en kompressor, skabes der varme.​

Den kolde udeluft bliver altså til varm luft, der kan bruges til opvarmning. I eksempelvis sommerhuse, som kan have fugtgener i perioder, er varmepumpen ekstra god, da den også kan anvendes som affugter. En varmepumpe fungerer som et godt supplement til en bolig med brændeovn.

Uanset hvilken model du vælger, er der mange penge at spare. For hver én kW forbrug, udvindes der svarende til fire kW ud af den ”rene luft”, når du anvender en luft til luft varmepumpe. Vi leverer og installerer produkter fra LG, Carrier, Polar Air, Olimpia og Technica.

Kontakt os for at høre mere

Har du spørgsmål såsom: Hvad koster luft til vand varmepumpe?Så kontakt os gerne med det samme for at høre mere om vores gode priser og tilbud.

Vi kan kontaktes på telefon 86 42 38 77 eller på mail data@john-drejer.dk, så vender vi straks tilbage.​​

Kontakt os​ i dag

 
 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Er du interesseret?

Følg med i John Drejers hverdag på Facebook og se hvad der rør sig i vores virksomhed.

Vi kan være dig behjælpelig med alt fra el-installation til klima- og energistyring.

​Så kontakt os på 86 42 38 77, og hør mere om hvad

vi kan gøre for dig.​

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 9 anmeldelser på​ Facebook

Firmanavn & CVR​

John Drejer A/S

CVR: ​21783692

Kontakt os

Aarhus - 86 42 38 77

Randers - 86 42 38 77

E-mail: data@john-drejer.dk