Randers ​afdeling: 86 42 38 77​

Brabrand ​afdeling: 86 42 38 77

Reparation af hvidevarer og hvidevareservice af alle typer

Hos John Drejer A/S tilbyder vi professionel hvidevareservice og reparation af alle typer maskiner i området omkring følgende byer Aarhus, ​Hadsten, ​Randers, ​Lystrup, ​Risskov og ​Højbjerg.

​Vi er en kompetent virksomhed, der har vores kunders behov i fokus. Vi udfører service på alle former for hårde hvidevarer, som af og til, har brug for et grundigt eftersyn samtidig med at vi udfører alle slags reparationer af dine hvidevarer.

Vi har mange års erfaring med alle mærker, modeller og årgange, hvorfor du trygt kan henvende dig til os, når du har brug for kyndig hvidevareservice eller reparation. Oplever du problemer med dine maskiner, bør du omgående få en specialist til at se på det – og så er vi det helt rette valg. Det kan udvikle sig til noget værre, der potentielt kan ødelægge dine hvidevarer. Vi er klar til at hjælpe.

Grundig og effektiv hvidevareservice og reparation af hvidevarer

Har du brug for en ekspert til hvidevareservice af dine maskiner, anvender vi udelukkende de bedste reservedele ved eventuel reparation. Ønsker du at få en fast serviceaftale, hvor vi med jævne mellemrum kommer forbi og servicerer dine apparater, kan vi skræddersy en god aftale til dig.

​Alle vores elektrikere er erfarne fagfolk, der leverer god service og hvidevareservice i høj kvalitet. Vi holder os løbende opdateret med ny teknologi og redskaber, således at vi kan tilbyde dig den bedste service.

​Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan tilbyde, så kontakt os ganske uforpligtende.

​Højt serviceniveau og kompetente fagfolk

Sætter du pris på at vide, at dine hvidevarer er i gode hænder, når du får udført hvidevareservice eller reparation af hvidevarer? Så er vi parate til at træde til, når du har brug for det.

​Vi er autoriseret og grundige i alt, hvad vi foretager os og vi sætter en ære i, at stille vores kunder tilfredse, med godt håndværk og et højt serviceniveau. Du kan kontakte os på telefon 86 42 38 77, hvis du vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig. Vi har særdeles konkurrencedygtige priser på blandt andet reparation af vaskemaskiner og opvaskemaskiner.

Højt serviceniveau prioriteres

Hos John Drejer går vi aldrig ned på serviceniveauet - det er en del af os.

Stor faglig ekspertise

Vi kan vores fag og har mange års erfaring som autoriserede el-installatører.

​Autoriserede eksperter

Hos os kan du være sikker på veludført arbejde - vi er nemlig autoriserede.

Alle kan få et godt tilbud

Uanset om du er privatkunde eller erhverv, giver vi et godt tilbud på din opgave.

Mød vores team af

​Autoriserede el-installatører

Vi står klar til at hjælpe dig med service og installation.
​Søger du en god pris på din opgave, giver vi gerne et uforpligtende tilbud.